De sappigste van 2012

De spektakelsoap van Badr en Estelle

Het spektakelstuk van het illustere trio RUUD, BADR en ESTELLE spande natuurlijk de kroon, maar waar hadden de bladen het nog meer druk mee? De heetste roddels van 2012.

SAPPIGER DAN EEN SOAP

Het illustere trio RUUD, ESTELLE en BADR verwenden de bladen met een spektakelstuk in vele delen. Een soapschrijver had het niet mooier kunnen bedenken. In de eerste aflevering liep het huwelijk van de GULLITJES op de klippen. Oh grote verrassing, niet hij maar zij had een ander. Voor het vergaren van bewijsmateriaal verstopte Ruud zich niet alleen achter een vuilcontainer – klassiek ! - maar hing hij ook het echtelijk huis vol met microfoontjes, om met klapperende oren te horen hoe ESTELLE met haar moeder alle sappige details van haar liefdesaffaire met kickbokser BADR HARI besprak. Ruud nam zijn intrek in een huurflatje, waar hij niet alleen de werking van een stofzuiger ontdekte, maar ook de superpapa in zichzelf. De zes kinderen die hij met behulp van drie vrouwen verzamelde, wisten niet hoe ze het hadden met zo veel quality time.
BADR en ESTELLE schreeuwden ondertussen hun liefde van de daken. Op vakantie met de kids, een romantisch weekendje Parijs. Wat nou losse handjes, Een schat van een man!. Tja, en toen was daar een 'ietwat' uit de hand gelopen feestje in een skybox, en verruilde BADR Estelle's warme boxspring voor een minder comfortabel celbed. Estelle bleef vierkant achter haar liefje staan. Ze ging gewoon tussen het voetvolk op bezoek in de bajes, zonder zonnebril nog wel!. En toen mocht BADR eindelijk naar huis. Maar wat deed die dommerd? Hij ging illegaal een broodje eten en werd meteen weer in de cel gegooid. Je zou denken dat Estelle daarmee haar tax wel zou hebben bereikt, maar volgens de bladen is niets minder waar. Trouwen zal ze, desnoods in de gevangenis! En Ruud, ach die is alweer doorgestoomd, smoorverliefd op Mexicaanse MARGARITA. Een vrouw met een eigen creditcard, hij wist niet dat het bestond.


VROUWENVERSLINDER GETEMD
Met de soap rond Badr en Estelle kunnen we nog wel even vooruit, maar JOHNNY DE MOL is afgeschreven als bladvulling. Als we de bladen mogen geloven vormde het kortstondige avontuur met BRIDGET MAASLAND de laatste stuiptrekkingen van deze vrouwenverslinder, nu hij zijn gelijke heeft gevonden in JOSJE HUISMAN van K3. Vorig jaar strandde haar relatie met acteur LEVI VAN KEMPEN, daarna werd ze geschaakt door haar baas GERT VERHULST, om een paar maanden later alweer in het bedje van Johnny te springen. Josjes losbandige liefdesleven legt een bom onder de brave meisjesgroep, maar ondertussen houden zij en Johnny het wel al een recordtijd met elkaar uit. Sterker nog, hij denkt al voorzichtig aan kindjes en durft dat enge woord 'trouwen' zelfs in de mond te nemen.


POLITICI IN ZWEMBROEK
Oud-Staatssecretaris HENK BLEKER is lang en breed herenigd met zijn pony's in de wei. Je zou bijna vergeten dat hij begin dit jaar nog een sappige hoofdrol speelde in de roddelkolommen. De oude snoeperd schaakte tijdens een interview de 32 jaar jongere NRC journaliste BARBARA RIJLAARSDAM. Niet veel later stonden ze samen op de cover van de Telegraaf, hij in een strakke zwemslip, zij in een gebloemde bikini. Of dat nog niet genoeg verwennerij was voor het roddeljournaille, gingen ze hokken in de dienstwoning en gaf hij haar zijn dienstauto met chauffeur cadeau. Het zwembroekmomentje van MARK RUTTE was zo nodig nog gênanter. Hij ging uit varen met zijn vriendje JORT KELDER, maar vergat daarbij even dat zijn zwembroek achter de railing van de sloep schuil ging. Het resultaat: een 'naakte' premier op de covers.


DIVA'S IN MINEUR
PATRICIA PAAY werd uitgekotst door RTL Boulevard, en er gloorde geen nieuw tv-klusje aan de horizon. Als aasgieren doken de bladen er bovenop. Geen pensioen, gekort op haar AOW omdat ze zo lang in het buitenland heeft gewoond. Polderdiva in de goot! La Paay sloeg genadeloos terug. Geldzorgen? Het idee alleen al. Trots showde ze haar nagelnieuwe Mercedes en goed gevulde PC Hooft-tasjes. Dat ze werd verkozen tot meest irritante BN'er in een reclamespot mocht de pret niet drukken, de credit kaart rookt, en daar gaat het om. Het zat CONNIE BREUKHOVEN ook niet mee. Het ene moment poseerde ze apetrots met haar nieuwe lover BEN ANGELIER die ze in Monaco had opgeduikeld, het volgende moment pruillipte ze dat de relatie was gestrand door alle media-aandacht. De ware reden van deze liefdesbreuk openbaarde zich een paar maanden later, toen er stomende kiekjes van Ben en een aanmerkelijk jongere schone opdoken. Arme Connie, terug naar ex HANS – van wie ze stiekem natuurlijk nog steeds het allermeest houdt - zit er ook niet in, want die is ondertussen naar Londen gevlucht, in het kielzog van een exotische jonge carrièredame.


SOCIETYSETJES GESTRAND
Zou ze in een Olympisch stadion vol vrouwen staan, dan zag hij alleen haar, zwijmelde BRAM MOSZKOWICZ over EVA JINEK. Dit onwaarschijnlijke societysetje was het hele jaar op tournee langs glossy vrouwenbladen om elkaar in rijk geïllustreerde dubbelinterviews de liefde te betuigen. Maar die zegetocht kwam krakend tot stilstand toen het gedonder over zijn onfrisse praktijken begon. De liefde zat blijkbaar toch niet zo diep, want Eva wist niet hoe snel ze haar biezen moest pakken. Arme Bram was in een klap zijn advocatenpraktijk en zijn 'armcandy' kwijt.
Eva en Bram waren niet de enigen die het jaar niet volmaakten. FROUKJE DE BOTH blies op de valreep haar huwelijk met JEROEN TE REHORST af omdat ze collega NIEK VAN DER BRUGGEN bij nader inzien toch iets leuker vond. De eigenaar van de trouwlocatie die alle stoelen al in het gelid had staan, kon er niet om lachen.
CAROLINE TENSEN besloot twee jaar na dato dat ze haar vriend PETER GALLAS een slippertje in een après ski-tent niet kon vergeven. Of was het toch die knappe reclameman - wiens vrijdagmiddagborrels ze tegenwoordig frequenteert - die haar het laatste zetje gaf? TRIJNTJE OOSTERHUIS huilde 'naar verluidt' hete scheidingstranen toen haar echtgenoot werd gekaapt door rivale LARISSA. Al hebben de bladen dat alleen van horen zeggen, want de zangeres houdt haar lippen bewonderenswaardig stijf op elkaar. De scheiding van ELLEMIEKE VERMOLEN werd op de valreep afgewend. Na haar lunch met een 'bekende scheidingsadvocaat', verscheen ze opeens weer 'dolgelukkig' met haar gezinnetje in beeld. SYLVANA SIMONS is wel weer op de markt, al moet worden gevreesd voor haar kansen. Haar knipperlicht-ex ROLAND KAHN begrijpt niet wat hij ooit in dat boze mens zag, zo liet hij weinig fijntjes doorschemeren.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.