De balansknop van Raf en Sylvie

DAPHNE DECKERS gesignaleerd met stoppelbaard, snor en adamsappel? BRIDGET MAASLAND zwanger van een zesling? In de bladen zouden zelfs zúlk nieuws nu op een achterpagina worden gepropt. Nadat de moeder aller liefdesbreuken te vroeg uitlekte voor de eerste nummers van het nieuwe jaar, werkte roddelland snoeihard aan Project Inhaalslag wat betreft SYL en RAF VAN DER VAART. Alle verloven ingetrokken: graven maar! De vrije val van wat ooit hét publieke sprookjeshuwelijk was, wordt vanaf het allereerste begin, en van links, rechts, onder en boven belicht in dubbeldikke nummers. De pagina's vullen was niet eens zo moeilijk, want elke perfect uitgemeten stap die de twee ooit zetten op het liefdespad, werd ruimhartig gedeeld. Qua pr hoef je glamourpoes Sylvie, 'die overal is waar het flitslicht is', natuurlijk niets te vertellen.
Centrale vraag: hoe kon het zó fout gaan? Ze leefden langs elkaar heen, stelt een poëtisch gestemde EVERT SANTEGOEDS, die in Privé, maar liefst 40 extra pagina's vol mag mijmeren: 'Zij op de rode loper. Hij op het groene gras. Zij glamourster, hij de man die wil praten met zijn voeten. Hij droomt niet van champagne, maar van de Champions League.'
In Party orakelt mental coach FRITS LÖHNEN, vertrouwenspersoon van HENNY HUISMAN en volgens het blad dus dé spirituele autoriteit: 'Naar alle waarschijnlijkheid hebben ze niet veel gesprekken met elkaar gevoerd, want als ze tussen de drukte door bij elkaar zijn, dan is het vaak seks en allerlei toestanden wat de klok slaat'.
Of de aanduiding 'toestanden' slaat op NIKKIE PLESSEN, maakt hij verder niet duidelijk. Want al zoemt die roddel al maanden rond, op alle redacties is het weer even dankbaar opgewarmd. Deze blonde presentatrice zou tijdens het huwelijk van styliste DANIE BLES op Capri net zo dik zijn geweest met RAF als SYLVIE met haar niet bij naam genoemde privé-piloot. Story noemt ook – hé, daar is ze weer! – ESTELLE CRUIJFF en een 'serveerster uit Noordwijk' als reeds verschalkte hertjes op RAF's liefdeslandgoed.
Bij Weekend pakten ze het telraam erbij: de scheiding kost Rafaël ruim 11 miljoen euro. Of het daarbij blijft is volgens Party de vraag, want de toekomstige ex-voetbalvrouw heeft aardig wat centen nodig voor haar persoonlijke therapie tegen een gebroken hart: op volle kracht shoppen met haar ook in scheiding liggende hartsvriendin SABIA BOULAHROUZ. Sylvie laat zoon DAMIAN lekker praktisch achter bij de oppas. Zo hoeft mama zich tijdens het opbranden van haar credit card 'helemaal nergens druk om te maken'. Party signaleert overigens een opmerkelijke band tussen juist Raf en Sabia, die recentelijk nog een 'gezellige' foto twitterde. Begeleidende tekst: 'Goede tijden met Rafaël van der Vaart'. Tja, wij zeggen niks.
Sylvie mag een eigen GREET HOFFMANS-affaire in huis hebben gehaald met 'haar' medium SARINA, Party laat andere helderzienden in het koffiedik gluren. Kennelijk op een dag dat de sterren niet meewerkten. Volgens de 'gids' aan gene zijde van SONJA DOVER komt het uiteindelijk goed, terwijl paragnost VAN DER HEIDE juist in zijn bol ziet dat het stel 'niet accommodeert'. Ja, daar heb je wat aan.
PATTY BRARD, gepokt en gemazeld in de woelige zee die het leven is, heeft het echter wel haarscherp in de gaten: 'De pers laat zich in deze voor een karretje spannen dat SYLVIE heet'. Volgens haar heeft het stel niet door wat de ware essentie van het leven is: het is de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de 'balans-knop', aldus Patty: 'Eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik die zwarte Céline-tas die Sylvie droeg ook heb besteld, met een rot-Vaart. Dat schijnt nu het hotste mode-item te zijn.''

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.