Herstart voor Raf en Sylvie

SYLVIE en RAFAËL gaan het weer proberen, juicht de Duitse roddelpers. Raf kwam op de koffie en na 2,5 uur was de herstart een feit, weten insiders. 'Ik ben zo gelukkig, ik hou nog zo veel van Rafaël', kweelt Sylvie als vanouds. Als het waar is, dan hollen de Nederlandse roddelbladen weer eens hijgend achter de feiten aan. Zij hebben het nog razend druk met het afhandelen van 'het scheidingsgevecht'. Sylvie slaat een flinke slag, weet Weekend, ze wandelt straks fluitend weg met de helft van Rafs vermogen plus een slordige 65.000 euro alimentatie per maand. En waar gaat zoontje DAMIAN wonen? Raf is de beste keus denkt Weekend. Zoonlief staat al op het naambordje van zijn nieuwe vrijgezellenflat en hij heeft met zijn aperelaxte trainingsschema alle tijd voor zijn papa-taken. Sylvie daarentegen, heeft het veel te druk met het afstruinen van rode lopers en poseren in pikante lingerie om een goede mama te zijn. Aan de andere kant moeten we de kracht van Sylvies pr-machine niet onderschatten. Haar marketingmanager wil natuurlijk niet dat zijn product te boek komt te staan als een harteloze moeder. Dat wordt dus een stevig potje touwtrekken.
Ook Party zit nog middenin de uiteengespatte droom. Sylvie wiste in recordtempo alle sporen van Raf uit haar vierhonderd vierkante meter grote appartement. Nog geen foto mocht er blijven hangen. Privé vindt die haast verdacht. Dit was duidelijk de laatste akte van een zorgvuldig geregisseerd toneelstuk. Sylvie was al maanden klaar met haar balgeobsedeerde echtgenoot en zijn corrigerende tik kwam haar dus stiekem heel goed uit.
Eerst ESTELLE, toen Sylvie, op de voet gevolgd door SABIA BOULAHROUZ. Met zo veel voetbalhuwelijken op de klippen, is het tijd voor een potje preventie. Story houdt een verhandeling over de valkuilen. Oftewel: glamour versus de bal. De wijste les voor de heren: verwacht vooral niet te veel in de keuken: 'Als het blond is, op hakken loopt en haar kledingmaat op de kinderafdeling thuishoort, kun je maar beter het nummer van de pizzakoerier bij de hand houden.'
HELEEN en TON VAN ROYEN dan. Als het goed is gaan die wel écht uit elkaar. Weekend ziet hierin het bewijs dat een open huwelijk toch niet zo zaligmakend is als het stel jaren deed voorkomen. Het flirtgedrag van zijn avontuurlijke vrouw brak saaie Ton keihard op. In de echtelijke sponde spatten de vonken er ook al jaren niet meer vanaf, dus tja wat heb je dan nog samen? Story zit op hetzelfde spoor. De gevierde schrijfster en de saaie huisman waren simpelweg uit elkaar gegroeid.
De fotograaf van Privé moet nodig op bijscholingscursus. Het blad pakt uit met de exclusieve eerste plaatjes van RANOMI KROMOWIDJOJO en PIETER VAN DEN HOOGENBAND 'na maanden van verstoppertje spelen' eindelijk hand in hand. Althans, dat moeten we maar aannemen, want het stel werd pal op de rug gekiekt. Het zal aan ons liggen, maar wij kunnen de topsporters niet herkennen aan hun kontjes.
Ook het bewijsmateriaal voor het hervonden liefdesgeluk van BRAM MOSZKOWICZ is zwak. Er wordt 'gefluisterd' dat hij het tegenwoordig doet met GABY HINGST, de weduwe van de in 2005 geliquideerde advocaat EVERT HINGST. 'Dit is Bram's nieuwe Eva' schreeuwt Privé. Uitermate sappig natuurlijk, maar een plaatje van het verse stel, ho maar. Knip- en plakwerk, daar moeten we het mee doen.
Nee, dan CONNY BREUKHOVEN en haar nieuwe lover FRANS VAN MAARSCHALKERWAART. Story's huisfotograaf EDWIN SMULDERS verstaat zijn vak duidelijk wel. Hij maakte een fotostrip van een romantisch uitstapje. Samen in de auto, een drankje doen, hand in hand aan de wandel, breedlachend aan het diner en omarmd op weg naar huis. Als hier geen toekomst in zit.

Reacties  

#2 Herstart voor Raf en SylvieFermin 10-08-2016 08:25
Pretty part of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital
to claim that I acquire in fact loved account your blog posts.
Anyway I'll be subscribing to your feeds or
even I success you access constantly fast.

my webpage ... Somatodrol: http://www.kulturystyka24.com/somatodrol1/
Citeer
#1 Herstart voor Raf en SylvieGarland 03-01-2016 11:18
Spot on with this write-up, I seriously think this website
needs a lot more attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the advice!


My blog post best supplements for muscle mass: http://www.dailymotion.com/video/x3kdp9s
Citeer

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.