Relatierenovatie voor Sylvie en Raf?

Een fles champagne en een logeerpartij. Volgens Weekend zijn de herstelwerkzaamheden bij het geklapte glamourkoppel SYLVIE en RAF in volle gang. Hij liet vrijdagavond laat een fles champagne bezorgen bij haar Hamburgse appartement, parkeerde zijn auto om de hoek, sloop naar binnen en vertrok pas de volgende ochtend, met zijn toilettas onder de arm. Privé lijkt op dezelfde lijn te zitten. Dit blad betrapte het stel tijdens een verzoeningslunch in een trendy hotspot. Hun ontspannen glimlachjes spraken boekdelen. 'Kwam de scheiding toch te vroeg?'. Opmerkelijk genoeg fluit het blad een paar pagina's verder een heel ander deuntje. Hier is een verzoening opeens ver weg en lopen de gemoederen nog steeds hoog op. 'Dikke wallen op Sylvies gezicht verraden slapeloze nachten en immens verdriet!' Ja, hallo, wat is het nou?
DANNY DE MUNK heeft 'definitief' gebroken met zijn vader en moeder, weet Weekend. Danny wil de vuile was liever niet buiten hangen maar 'er zijn wat dingen gebeurd'. Opmerkelijk vindt Weekend. Danny's vader was namelijk jaren zijn steun en toeverlaat – samen legden de 'gezworen vrienden' tienduizenden kilometers af, van optreden naar optreden. Wat is er gebeurd? Het is in ieder geval een 'regelrechte ramp' voor familieman Danny. Het blad ontwaart een trend. Ook JAN SMIT was klef met zijn pa en ook die volkszanger viert na een vaag akkefietje tegenwoordig zijn verjaardag noodgedwongen zonder zijn ouders.
Niks bezoek aan Amstelveen, niks De Rijp, koningin BEATRIX heeft op Koninginnedag wel wat beters te doen. In de Nieuwe Kerk welteverstaan, waar ze eindelijk, eindelijk, het stokje overdraagt aan haar zoon. Hoe Privé dit weet? Wel, in Amstelveen en De Rijp zijn ze nog helemaal niet druk met de voorbereidingen voor het hoge bezoek. Sterker nog: in Amstelveen is er nog niet eens budget voor vrijgemaakt! En 'heel toevallig' is de 'altijd volgeboekte' Nieuwe Kerk nog helemaal vrij tussen 15 april en 6 mei. Wordt 2013 dan toch het jaar van de troonswisseling?
BRAM MOSZKOWICZ moet gewoon toegeven dat hij smoor is op zwarte weduwe GABY HINGST, foetert Privé. Hij kan wel leuk doen alsof er niets speelt, maar waarom gaf hij haar dan een dikke ring en werd hij in een Amsterdams restaurant innig zoenend gespot? Zijn koele commentaar dat hij 'de kat nog even uit de boom kijkt', vindt Privé 'weinig charmant' tegenover zijn nieuwe liefje, die zelf in Shownieuws van een 'mooie en lieve' romance sprak. Volgens Story was de playboy-advocaat 'not amused' over deze persverklaring en doet Gaby er slim aan om heel hard de andere kant op te hollen. Dikke ring? Welnee. Veel meer dan een 'opwindend verzetje' is Gaby niet voor haar nieuwe vriend.
De kogel is door de kerk, WESLEY en YOLANTHE gaan naar Turkije. Volgens 'insiders' heeft Wesley zo lang getwijfeld over de transfer naar Galatasaray omdat Yolanthe helemaal geen zin heeft om naar Istanbul te verkassen. Complete onzin, kweelt Yo zelf in Story. Voetbal is Wesleys leven en als hij naar Istanbul wil, dan volgt ze hem. Ze vindt het juist 'superspannend'. Natuurlijk heeft ze wel tranen geplengd, maar die waren van geluk.
Het liefdesleven van CONNIE BREUKHOVEN valt werkelijk niet meer bij te benen. Vorige week was het nog dik aan met vastgoedbaron FRANS VAN MAARSCHALKERWAART – 'we hebben het zó leuk samen' - en nu heeft ook deze romance alweer zijn beste tijd gehad. Frans is bij de laatste update van de diva gedegradeerd tot 'gewoon een leuke date'.
MART SMEETS tenslotte, is door Privé omgedoopt tot MART SLEETS. Het blad betrapte hem op de vip-tribune van het Thialf stadion met een scheur in zijn jasje en een baard van een week. Is zijn AOW-premie soms te laag? Of was zijn vrouw haar naaigarnituurtje vergeten?

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.