Zoete woordjes en scheidingshoofdpijn

Prinses MABEL schaterlacht ons op twee covers tegemoet. 'Wie laat Mabel weer zo lachen?' vraagt Privé zich af, zonder daarbij een antwoord te verzinnen. 'De rouw is voorbij', concludeert Weekend. Tijdens het jaarlijkse AmsterdamDiner ten bate van de Aids-bestrijding dronk Mabel roze champagne, danste met travestieten, maakte selfies en zong uit volle borst mee met de band. Het wordt haar van harte gegund, maar Weekend kan het niet laten om een kleine sneer uit te delen. Waarom zagen we deze uitgelaten prinses niet op Koningsdag? Blijkbaar trekt ze haar eigen plan. Maar ach: 'Zo zou Friso het vast ook hebben gewild.'
De tassenfetisj van SYLVIE MEIS loopt uit de klauwen. Weekend zet haar collectie op een rij. Favoriet met stip is de Birkin Bag van Hermès. Die heb je 'al' voor vierduizend euro, maar Sylvie kiest natuurlijk voor de iets exclusievere modelletjes die minstens het dubbele doen. Weekend telde er zes, in verschillende kleuren. Logisch toch, een beetje fashionista past haar tas op elke outfit aan. Naar het strand houdt Sylvie het bescheiden, dan kiest ze voor een Channelletje van 'slechts' 1800 euro.
Slimme zet van TYGO GERNANDT om te roepen dat hij het met 'een bekende showbizzvrouw' doet, maar niet te onthullen hoe ze heet. Aandacht gegarandeerd.
VICTORIA KOBLENKO sierde tot nu toe de eerste plaats van de verdachtenlijst, maar helaas, Tygo ontkent. Bovendien zit Victoria volgens Privé met haar hoofd bij een geheime aanbidder. Hij overlaadt haar met bloemen, lieve mailtjes en briefjes onder haar ruitenwisser. Ze verheugt zich wild op zijn 'coming out' , al is het misschien handig als hij daar nog even mee wacht. Victoria heeft namelijk haar wenkbrauwen iets te enthousiast gekleurd en nu durft ze alleen met een zonnebril de straat op.
Het wordt behelpen tijdens het WK zonder oppervoetbalvrouw SYLVIE MEIS op de tribune. Zeker nu YOLANTHE en SABIA hun 'uiterste verkoopdatum' naderen. Wie neemt het stokje over? Volgens Privé gaat de strijd tussen WINONAH DE JONG (van NIGEL) en CANDY RAE FLEUR van DALEY BLIND. Betrekkelijk onbekend maar beeldschoon én nog geheel schandaal- en relvrij!
Het is oorlog in modeontwerpersland. De inzet: de bruidsjurk van CONNIE BREUKHOVEN. PAUL SCHULTEN speelde vals door zijn ontwerp vorige week alvast in Story te onthullen, maar Connies 'zusje', SHEILA DE VRIES ('hartsvriendin' dekt volgens Sheila de lading niet) laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Natúúrlijk krijgt zij de opdracht. MART VISSER doet ondertussen zo geheimzinnig dat het Story niet zal verbazen als hij er met de buit vandoor gaat.
MARTIJN KRABBÉ's ex AMANDA zit nog op haar roze wolk. In Story vertelt ze over het moment dat de vonk oversloeg tussen haar en lover HARRIE. 'Hij keek me aan en zei Jij bent het voor mij! En ik dacht, oh Harrie, jij bent het voor mij.' Harrie maakt haar 'intens gelukkig' en ze blijven voor altijd en eeuwig bij elkaar. Heeft die vent haar een pilletje gegeven ofzo? Want zelfs over ex Martijn niets dan zoete woordjes: 'We gaan uit elkaar, maar ik zal altijd van hem blijven houden.' In Party zien we vreemd genoeg een compleet andere Amanda. 'De verliefde glimlach die haar gezicht deed oplichten toen ze in de armen van Harrie lag, is als sneeuw voor de zon verdwenen'. Een gevalletje ernstige scheidingshoofdpijn, oordeelt dit blad.
Het bouwbedrijf dat in de clinch ligt met WESLEY en YOLANTHE melkt het akkefietje lekker uit. Directeur JEROEN NUIJTEN legt zich er niet bij neer dat hij hun villa op Ibiza toch niet mag verbouwen. In Party dreigt hij – op aanraden van 'juridisch adviseur' BRAM MOSZKOWICKZ - dat hij desnoods een deurwaarder naar het trainingskamp van het Nederlands elftal stuurt. The game is on!

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.