Engel Josje kan liegen als de beste

De doorstart van het huwelijk van BONNIE ST. CLAIRE en haar man ANNE-JAN verloopt niet bepaald soepel. De twee besloten het - nadat hij tijdens een ruzie van het dak tuimelde en zijn been verbrijzelde - toch weer met elkaar te proberen. Scheidingspapieren? De fik erin! Maar volgens Weekend is de vrede nooit écht getekend. Bonnie zwalkt weer met een drankneus door het dorp en Anne-Jan kan zijn handjes niet thuishouden.
Die twee moeten misschien in de leer bij WESLEY en YOLANTHE. Daar is met bijna vijf jaar op de teller nog steeds geen vuiltje aan de lucht. Sterker nog, volgend jaar gaan ze doodleuk nog een keer trouwen, roept Yo in Weekend. Nou ja, trouwen, hun geloftes hernieuwen, dat schijnt je als beetje ster minstens eens in de vijf jaar te moeten doen, tenslotte. Blijkbaar heeft Yo wat te bewijzen, want in Story kweelt ze de pagina's vol over haar perfecte huwelijk. Oh wat zijn ze toch lekker gewoon gebleven. Scrabbelen, kaarten, een filmpje kijken en gezellig samen koken, dat doen Wes en Yo thuis het liefst. En praten natuurlijk, want zoals iedereen weet is communicatie de sleutel van elk goed huwelijk.
MARTIJN KRABBÉS ex AMANDA laat er ondertussen geen gras over groeien. Ze heeft niet alleen haar Facebook-status veranderd in 'heeft een relatie', én haar ex ontvriend, maar ook een vette tattoo van tegelboer HARRIE op haar schouder gezet. Met hun startdatum erbij. Haar nieuwe lover schijnt ook van een inktstempel te zijn voorzien maar daar heeft Story helaas geen bewijsfoto van. Een kritische blik op de 'verliefde plaatjes' leert wel dat hij angstvallig zijn armen langs zijn lijf houdt, in plaats van ze liefdevol om haar heen te slaan. Ach, je kunt zo'n tattoo natuurlijk altijd laten weglaseren.
CONNIE BREUKHOVEN loopt alweer warm voor haar vijfde huwelijk. Dé jurk is nog niet bekend, maar gelukkig weet ontwerper PAUL SCHULTEN wel wat Connie 'zou kunnen' dragen. Althans, als ze zijn ontwerp - een huidkleurige handgeborduurde creatie met kristal – dat hij schaamteloos via Story in de aanbieding gooit - uitkiest. Zijn verkooppraatje is wel gelikt: 'Voor mij is Connie het voorbeeld dat een vrouw er op hogere leeftijd zeer glamoureus, sexy en supervrouwelijk kan uitzien.' Jaja, en wat mag die jurk kosten?
Story vindt het onbegrijpelijk dat VICTORIA KOBLENKO nog single is. Ze is mooi én slim, wat wil een man nog meer? Victoria snapte het eerst ook niet, maar nu wel. Ze ging namelijk te rade bij een liefdestherapeut. Die stelde een imagoprobleempje vast. Mannen zien haar als een wilde kat die het flirten niet kan laten, terwijl ze het juist heerlijk vindt als een man het voortouw neemt. Victoria is nu dus hard op zoek naar haar ware zelf. En oh ja, ze valt op 'authentieke types'. Wie durft?
Ook K3-zangeres JOSJE HUISMAN is niet wie ze lijkt. Ze mag dan een engelengezichtje hebben, ze kan liegen als de beste, onthult Privé. Herinneren we ons nog de tranen die ze plengde om de breuk met vrouwenverslinder JOHNNY DE MOL? Dat waren krokodillentranen. Josje had toen al dik en breed een ander. Dat verklapte het liegebekje grappig genoeg zelf, door haar eenjarig bestaan met huidige Belgische vriend KEVIN op social media te vieren. En, je raadt het al, een jaar geleden vormde ze officieel nog een setje met ónze JOHNNY. Overigens ziet het er volgens Privé naar uit dat ook deze man binnenkort wordt ingeruild, als dat niet al is gebeurd. Volgens Vlaamse media zit er ook hier 'alweer een haar in de boter'.

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.