Penopauze en grondoorlogen

Bij Privé hebben ze er nu al slapeloze nachten van. Zijn onze voetbalvrouwen straks tijdens het WK eigenlijk wel veilig in Rio? Je moet er toch niet aan denken dat onze YO, SABIA, BOUCHRA VAN PERSIE OF WINONA DE JONG er onvrijwillig van hun blingbling en Vuitton-tasjes worden afgeholpen! In Rio de Janeiro, straks uitvalbasis van Oranje, staat het boevengilde natuurlijk al handenwrijvend klaar om zich over de hele shebang van onze meisjes te ontfermen, sombert het blad, dat bezorgd vast één goede survivaltip deelt. Ga in een Braziliaans hotel vooral niét hoger dan de zesde etage zitten, een gemiddelde brandweerladder reikt er namelijk niet hoger. Waarvan acte.
Ex-voetbalvrouw SYLVIE heeft tegenwoordig heel andere zorgen aan het blonde hoofd. Haar contract met cosmeticamerk L'Oreal is verbroken vanwege de 'negatieve publiciteit' rond haar scheiding van RAFAEL VAN DER VAART. Nu zou ook RTL Duitsland de Let's Dance-presentatrice beu zijn vanwege haar divagedrag. Met name mede-presentator DANIEL HARTWICH heeft het naar verluidt he-le-maal met haar gehad. Maar een 'intimus' meldt Prive dat wel duidelijk is waar al die vuige roddels vandaan komen: van die heks Sabia natuurlijk. Tsssk, typisch een verhaal dat alleen zij kan bedenken. ,,Ik vertel niets nieuws als ik zeg dat ze al vijftien maanden bezig is Sylvie in een kwaad daglicht te zetten.'
Oeps, is het nu dan toch echt Hello Goodbye voor KATJA en THIJS? Party meldt in ieder geval dat het sprookje tussen de mooie 'wilde mannenverslindster' en de acteur na acht jaar over en uit is. Niet een enorme verrassing in roddelland, dat eerder zo gretig smulde van de geruchten over Kat's vermeende slippertjes. Aversie tegen een 'middelmatig leven' breekt het koppel nu lelijk op, weet het blad zeker, al zou het natuurlijk ook best kunnen zijn dat het vuurtje van de romantiek simpelweg is gedoofd, daar willen ze vanaf wezen.
Wel volop vlinders bij TJITSKE REIDINGA en haar kersverse, veel oudere lover PETER BLOK. Of het slechts de oprispingen van een fikse penopauze betreft weet Party ook niet zeker, maar in ieder geval rijdt hij opeens rond op een dikke vette motor en zijn de gewichten in de sportschool ook niet langer veilig voor de grijzende vijftiger. Wél duidelijk is dat de dochters Blok not amused zijn dat pap moeders na 33 jaar huwelijk inruilde voor een veel jonger exemplaar. Dat hij dan ook nog juíst in een door hun moeder geschreven toneelstuk over echtelijke trouw voor de bijl ging voor het beeldschone jonge hapje, maakt het er allemaal niet beter op.
De aanhoudende schermutselingen tussen de zussen MAYWOOD hebben een nieuw hoogtepunt bereikt. Na de door GERARD JOLING in gang gezette comeback van vorig jaar, zetten ALICE en CAREN hun grondoorlog inmiddels weer op vertrouwde voet voort. De bemoeienissen van haar zwager vormen volgens Alice de kiem van dit nieuwe grensconflict. Of het ooit nog goed komt is de vraag. Al heeft Alice, oplossingsgericht als ze is, alvast een nieuw contract voor haar zus opgesteld waarin vooral staat dat haar echtgenoot zijn neus niet meer in Maywood-zaken mag steken, zegt ze in Weekend: 'Dan kan ik haar aan mijn regels houden en haar wijzen op het nieuwe contract. Als je in deze business zo lang meeloopt als ik, blijft je eigen standpunt toch het beste.'
De foto's van de liefdesvakantie van AMANDA KRABBÉ met haar Brabantse lover – oké, hij heet dan wel Harrie Kolen maar hij is mooi miljonair - laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Het is dikke, vette mik tussen de tortelduifjes. Ze zijn voor elkaar gemáákt, kweelt het blad opgetogen. Eén ding is duidelijk: geen uitstel van executie meer voor MARTIJN KRABBÉ.

 

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.