Het gevaar van de Máx-factor

MÁXIMA was zwieriger dan ooit, prinses BEATRIX straalde als trotse oma. En last but not least: de prinsesjes waren er tóch bij! Koningsdag was voor de bladen een regelrechte hit. Pagina na pagina zwijmelt Privé vol over de schattige prinsesjes in hun designerjurkjes. Wat lijkt ALEXIA op Máxima en zien we daar betovergrootmoeder WILHELMINA terug in AMALIA?
Een puntje van zorg heeft het blad wel. Wordt koningin Máxima niet té populair? De 'coolste royal ooit' wordt wereldwijd bejubeld vanwege haar 'Max-factor'. Die overdaad aan charme kent een risico. Want, stel nou dat koning WILLEM-ALEXANDER ooit een scheve schaats rijdt, voor wie kiest het publiek dan? Juist: Máxima. Dan richt ze met haar flair mooi het volledige koningshuis ten gronde.
Weekend kan het niet laten om nog even te beginnen over het handje van 'de stoute burgemeester' van Amstelveen op de billen van de koningin. Maar die kleine smet mag ook hier de pret niet drukken. Het is te hopen dat Willem-Alexander Koningsdag niet al te rigoureus omgooit, want mooier dan 2014 kan het nóóit worden.
Ondertussen dobberde premier MARK RUTTE op een bootje in de Amstel. Hij had daarbij volgens Privé duidelijk zijn premierspet afgezet. Het bewijs: hij deed mee aan de laatste trend: zijn mannelijke vrienden begroeten met een paar ferme pakkerds op de wang. 'Het lijkt de Gay Pride wel', gniffelt het blad.
Tja, waar moeten we het nog meer over hebben. Weekend weet het echt niet en vult zelfs een hele pagina met Britse (?!) lammetjes die door de wei dartelen. En oh ja, met hoe de bruidsjurk van CAROLINE TENSEN er níet uitziet: pompeus en wit. Hoe dan wel? Dat gaat ontwerpster MARY BORSATO natuurlijk niet verklappen.
Party geeft de prinsjes als enige niet de hoofdrol, maar kiest voor het zure gezicht van MARTIJN KRABBÉ. Zie hem eenzaam en in zichzelf gekeerd uit zijn vrijgezellenflatje komen, huilt het blad. Ter contrast een foto van zijn 'zielsgelukkige' ex AMANDA aan de wandel met minnaar HARRIE. Het is duidelijk wie het slachtoffer is in deze liefdesbreuk.
Is het huwelijk van WESLEY en YOLANTHE SNEIJDER ook voorbij, vraagt Party zich een paar pagina's verder af. Waarom stak de manager van Wesley anders een stokje voor de verbouwing van hun villa op Ibiza, met als reden 'privéproblemen'? Is het een financiële kwestie of is er meer aan de hand met het glamourstel?
Story weet het zeker: de toyboy is passé. Ex-Dolly Dot ANITA HEILKER wees haar 28 jaar jongere Braziliaanse minnaar de deur, PATRICIA PAAY knuffelt nog wel af en toe met de 35 jaar jongere NICKY maar speurt ondertussen de horizon af naar een rijper exemplaar. En ook BRIDGET MAASLAND is genezen van haar verslaving aan 'jongensachtige types'. Al dat onrustige gedoe. Bah. Zij mikt nu op een succesvolle veertiger met een creatief beroep.
CONNIE BREUKHOVEN houdt als enige de lijn vast. Maar goed, haar 45-jarige lover EUGÈNE VAN DUN heeft haar dan ook ten huwelijk gevraagd. Op haar 62e wordt ze mooi voor de vijfde keer de bruid. Zo'n leeftijdsverschil is blijkbaar toch zo slecht nog niet, want volgens Story straalt de diva 'als een jonge vrouw'.
Het leven lacht GERARD JOLING minder hard toe. Hij verloor in een paar maanden tijd vier vrienden. Logisch dat zijn hypochondrie even flink opspeelde. Na een momentje van contemplatie - zeventig gouden en platina platen aan de muur, een dikke portemonnee, de hele wereld gezien – besloot hij toch maar niet met vervroegd pensioen te gaan. Volgens de dokter mankeert hij namelijk niets. Voorlopig blijft Geer dus nog even zitten op die alsmaar voortdenderende 'trein van succes.'

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.