De pikante droomvrouw van Camiel

Hèhè, we hebben weer een lekkere catfight. Privé pakt uit met 'De leugens van tierende TOURIYA HAOUD'. Nadat ze eerst SYLVIE'S geheimen aan een Duits boulevardblad verkocht, valt ze haar nu lastig met lastig met dreigtweets als 'Don't mess with a Maroccan woman'. Sylvie is – begrijpelijk – not amused. Haar voormalig hartsvriendin is volgens het blad lelijk door de mand gevallen. Haar zogenaamde sprookjeshuwelijk in L.A. met soapster VINCE VAUGHAN spatte onlangs uit elkaar. En van haar bruisende zakenimperium is bij de Amerikaanse kamer van koophandel geen enkel bewijs te vinden. Het is duidelijk in welk kamp Privé zich bevindt.
Weekend staat zo te lezen aan de andere zijde. Dit blad vreest dat Sylvie in deze 'knallende ruzie' wel eens aan het kortste eind kan trekken. Touriya heeft namelijk nog heel wat geheimpjes uit de tijd vóór Sylvie's sterrendom achter de hand. Als die naar buiten komen, oei, dan zijn de rapen pas echt gaar. Dan weten we precies met wie Sylvie het bed deelde in haar weg omhoog.
Vergeet het wereldkampioenschap voetbal, hét event van deze zomer is natuurlijk de bruiloft van WENDY VAN DIJK en ERLAND GALJAARD op Ibiza. Erland zelf kan niet wachten op de grote dag. Het is een 'optelsom van heel veel gelukkige momenten, waarvan trouwen een logische uitkomst is', kweelt hij in Privé. Om daarna een steek uit te delen aan 'een slecht ingelicht weekblad' dat waagde te roepen dat Wendy's ex XANDER DE BUISONJÉ niet welkom is op het feestje. Erland wil hem er juist dolgraag bij hebben. Toffe peer die Xander. Wen en hij willen het alleen wel intiem houden, dus of Xander straks werkelijk een uitnodiging op zijn deurmat vindt, is de vraag.
Er zit nog een huwelijk in de pijpleiding, juicht Party. Zwangere LIEKE VAN LEXMOND is door haar vriend BAS VAN VEGHEL ten huwelijk gevraagd. Waar, wanneer en hoe is nog vaag, maar dat ook zij met haar voetjes in het zand trouwt, durft het blad alvast te voorspellen.
Met een beetje pech moet MARTIJN KRABBÉ straks dertigduizend euro alimentatie per maand ophoesten voor zijn ex AMANDA. 'En zo wordt deze scheiding steeds pijnlijker voor Martijn', huilt Weekend zoete krokodillentranen. Zeker omdat zij al een stinkend rijke nieuwe vlam heeft die haar prima kan onderhouden. Niet eerlijk toch?
KLM-baas CAMIEL EURLINGS scheurt ondertussen 'als een verliefde puber' op zijn scooter door Amsterdam met zijn nieuwe liefde WENDY DUBBELD achterop. Iedereen mag blijkbaar weten dat hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden. Of dat echt zo is, moet nog blijken, stelt Party vilein. Er gaat namelijk een 'pikant verhaal' rond over deze dame. Haar ex smeet haar spullen op straat nadat ze poedelnaakt met haar buurman in de lift was betrapt. Nu maar hopen dat Camiel deze ondeugd in toom kan houden.
Story is gepikeerd dat de prinsesjes met Koningsdag thuisblijven. Gun al die Oranjefans een blik op de meisjes. Hoezo privacy beschermen? Wel de lusten en niet de lasten, zal je bedoelen. WILLEM-ALEXANDER EN MÁXIMA moeten een voorbeeld nemen aan hun 'collega's. De Britse babyprins GEORGE mocht gezellig mee op staatsbezoek naar Australië en Nieuw-Zeeland. En zijn ouders hielden hem servicegericht omhoog voor alle fotografen.
Een kleine opleving van het ingedommelde liefdesdrama rond ONNO HOES en ALBERT VERLINDE. Toyboy RUUD – u weet wel, die zoenend met Hoes in een hotellobby werd gesnapt – riep in Shownieuws doodleuk dat hij Onno nog steeds ziet. Story denkt – helaas, helaas - dat dit gestook weinig effect heeft. Voor Albert en Onno was de affaire een wake-up call, hun huwelijk is nu sterker dan ooit. Geen toyboy die daar iets aan verandert.

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.