Het gevulde paasmandje van Anouk

Ja hoor, Weekend wordt ook wakker en signaleert een 'nieuwe trend' in Hollywood: scheiden. De aangekondigde echtbreuk van 'onze' TOURIYA HAOUD, negen jaar getrouwd geweest met de Amerikaanse soapacteur GREG VAUGHAN bewijst overigens wél weer dat de zogenaamde sprookjeshuwelijken het allereerst aan de grond lopen.

Touriya was onlangs nog dé steun en toeverlaat van SYLVIE MEIS, de blondine kwam zelf bij haar in Los Angeles haar scheidingsstress eruit shoppen. In ruil probeert die zogenaamde vriendin, geplaagd door vette schulden, nu via een tussenpersoon vuige roddels en confronterende foto's over Sylvie aan de hoogstbiedende te verkopen, briest Privé verontwaardigd.
Ajacieden kunnen er zeker van zijn: hun cluppie krijgt RAFAEL DER VAART voor een prikkie terug in de gelederen, meldt Privé. Het contract is al rond, mits hij zijn scheidingsoorlog weet te stoppen. Maar Sylvie slijpt de messen intussen nog wat scherper. Ze is niet van plan zoontje DAMIAN vanuit Hamburg naar Amsterdam te laten vertrekken, want zijn nanny heeft inmiddels een relatie, en die piekert er niet over te verhuizen. Fijntjes: 'En wie Damian kent weet dat de relatie met zijn nanny van het allergrootste belang voor hem is.'
Het Raadsel van de Eeuw is nog steeds niet opgelost. De zwangerschap van happy single ANOUK houdt Privé dag en nacht bezig. DJ AFROJACK moést wel de vader zijn, zo rekende het blad een maand of zeven terug naar de periode waarin de twee veel 'samenwerkten'. Of heeft die in Nederland spelende 'topbasketballer' Anouks paasmandje zo overtuigend gevuld? Als het aan het blad ligt komt de onderste steen boven in deze kwestie. Wordt dus vervolgd.
De breuk tussen AMANDA en MARTIJN KRABBÉ is compleet door het opduiken van de zogenaamd welgestelde tegelboer HARRY KOLEN in de armen van Amanda. De vondst van een loslopende miljonair verzoet de bittere ellende van de scheiding aanzienlijk, zou je zeggen. Maar valt dat even tegen: na wat graafwerk ontdekte Party dat de ondernemer kampt met nogal wat financiële kopzorgen met zes nullen erachter. In Quote staat hij bovendien opvallend lauwtjes omschreven als 'nipt miljonair'. Nu maar eens kijken of de hete passie bestand is tegen die harde werkelijkheid.
JEROEN VAN KONINSGBRUGGE mag in Weekend vrijelijk puin ruimen. De geruchten dat LINDA DE MOL hem en haar eigen JEROEN af en toe 'verwart', worden handig naar het rijk der fabelen verwezen. ,,Mensen gingen zeggen: Nou, die twee hebben echt wel seks gehad. Maar hoe dan? En vooral, waar?'', vraagt Jeroen zich onschuldig af.
Help, BONNIE ST. CLAIRE maakt het weer bont. Na GERARD JOLING en VIOLA HOLT, heeft ook schlagerkoning DENNIE CHRISTIAN genoeg van de immer rijkelijk in alcohol gemarineerde zangeres, weet Story. Het opnemen van een duet voor zijn nieuwe album bleek een kansloze missie: zij had het liedje niet ingestudeerd en de toonsoort was te hoog. Waarna zij hém op z'n Bonnies weer de huid vol schold. Want hoor eens, een toontje lager zingen, dat gaat de vrouw met het motto - 'Ik kan niet zonder alcohol, maar dat betekent niet dat ik een probleem heb' – zeker niét doen.
Waar is HALINA REIJN gebleven? Kwam de actrice voorheen 'nog vaker dan de vuilniswagen' langs als tafeldame in De Wereld Draait Door, inmiddels is ze al weken uit beeld. Sinds ze door een gesprek met schrijver TOMMY WIERINGA heen kakelde, om precies te zijn, weet Privé. Of ze dronken was wil het blad nog in het midden laten, maar het oorwurmengezicht van grote baas MATTHIJS VAN NIEUWKERK betekent maar één ding, wisten insiders toen al: op het strafbankje met Halina.

 

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.