Wendy overwint haar bruidstrauma

Jawel, WENDY VAN DIJK ' wordt eindelijk de bruid'. ERLAND GALJAARD vroeg haar - hoe romantisch - in Parijs ten huwelijk en ze trouwen - waar anders – op Ibiza. Leuk en aardig, maar voor de bladen is dit vooral een uitgelezen kans om haar huwelijksdebacle met XANDER DE BUISONJE weer kolommen lang op te warmen. U weet wel: zwangere Wendy had 12 jaar geleden haar bruidsjurk al uitgezocht toen ze ontdekte dat hij regelmatig buiten de pot pieste met andere dames. Drie mannen verder - een New Yorkse beursjongen en CHRIS ZEEGERS gingen Erland voor – is ze volgens Privé eindelijk over dit 'bruidstrauma' heen. MARCO BORSATO speelt volgens Story ook nog een rolletje in deze bitterzoete soap. Hij gaf de trouwangstige Erland het laatste duwtje in de rug.
KLM-baas CAMIEL EURLINGS is op het strand van Rio gespot, zoenend met een langbenige en donkerharige schone. Privé had blijkbaar geen puf om al te diep in de materie te duiken, en noemt haar bij gebrek aan een naam zijn 'girl from Ipanema'. We zullen maar even helpen: ze heet WENDY DUBBELD, ze is model en ze speelt mee in een Nivea-commercial.
En ja hoor, MARISKA VAN KOLCK heeft ook weer vers mannenbloed gescoord. Op een feestje van JAN DES BOUVRIE liep ze ene HANS in de armen. Naar de achternaam en het beroep van haar 'grijsharige vlam' - mogen we van Party gissen maar het is – geheel in lijn met Mariska's eerdere bevliegingen – weer helemaal top. 'Hans laat mij écht vrouw zijn', kweelt de musicalster.
CONNIE BREUKHOVEN laat er ook geen gras over groeien met haar vriendje EUGENE VAN DUN. Samen met 'De man in wiens armen ze smelt', is ze volgens Party driftig op zoek naar een liefdesnestje. Want waarom zou ze anders haar appartement aan de PC Hooftstraat te huur hebben gezet? Party denkt graag nog wat verder vooruit. Als het samenwonen bevalt, gaat Connie vast over een huwelijk nadenken. Dat doet ze al lang, weet Story, met een schuin oog op de knots van een ring die na een 'romantische skivakantie' in Lech opeens aan haar vinger prijkte.
JAN SMIT kondigde na de geboorte van zoontje SENN een babystop aan voor zijn vrouw LIZA. Ja, zo werkt dat blijkbaar in Volendam. Gelukkig lijdt de familie Smit de komende jaren niet onder een babytekort. Zus MONIQUE is namelijk al druk aan het mama-oefenen op het zoontje van haar nieuwe vlam MARTIJN MOLLEMAN. Het moedergevoel druipt er gewoon vanaf, zwijmelt Weekend. Het stel is onlangs ook nog eens zonder overleg met de bladen – ergo 'stiekem' – gaan hokken. Nou dan weet je het wel: die hebben de zwangerschapstest al huis.
Soms ben je zonder man juist een stuk beter af, ontdekte Story. ESTELLE CRUIJFF is 'single maar gelukkig!' Nieuwe foto's bewijzen het, juicht het blad. Sterker nog: 'ze straalt weer van oor tot oor'. Hier past slechts een conclusie: de breuk met bad boy BADR doet haar goed. Nu alleen nog wat vet op dat uitgemergelde lijf.
Het zit volkszanger KOOS ALBERTS niet mee. ANDRÉ HAZES was bij leven niet alleen zijn beste vriend, ze namen zelfs twee duetten op. Twee! En toch is hij al voor het tweede jaar níet uitgenodigd voor de Heel Holland Zingt Hazes concerten in Ziggo Dome, klaagt hij in Story. Koos zoekt het probleem niet bij zichzelf. Heus, de telefoon rinkelt nog dagelijks en hij zingt zich een slag in de rondte, dus aan zijn tanende populariteit kan het niet liggen. Het is simpel: RACHEL HAZES mot hem niet.

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.