Liefdesvuur op de piste voor Gooische Vrouwen

Over vijf maanden wordt de liefdesbaby van LIEKE VAN LEXMOND al verwacht. De bladen zijn er beduusd van. Ze vormt pas driekwart jaar een setje met vastgoedhandelaar BAS VAN VEGGEL! Een rekensommetje leert dat het nieuws over hun liefde dus bekend werd gemaakt toen Lieke al een broodje in de oven had. Pikant hoor.
Ook TJITSKE REIDINGA laat er geen gras over groeien. Zij is in Lech voor de opnames van de nieuwe Gooische Vrouwen-film, en raden wie er ook is? Jawel, haar nieuwe lover PETER BLOK. Blijkbaar vinden ze de tijd rijp om hun liefde van de piste te schreeuwen, wat het bedrogen thuisfront daar ook van vindt.
Maar dat is nog niet alles, ook collega LIES VISSCHEDIJK, die vorig jaar weduwe werd, had een 'aantrekkelijk heerschap' aan haar kont hangen. 'De zoen' komt op de foto's niet helemaal uit de verf, en Story kan zijn identiteit niet achterhalen, maar gunt het de actrice van harte om weer 'voorzichtig te proeven van pril geluk.' Weekend holt harder vooruit: Lies is verliefd! Beetje jammer dat ook dit blad de identiteit van de 'stoere boomlange man' niet weet te achterhalen.
Privé gebruikt een wel erg afgezaagde truc om lezers te lokken. LINDA DE MOL staat op de cover in een innige omhelzing met een man die níet luistert naar de naam JEROEN. Ach ja, haar tongzoen met 'een knappe jongeling' is natuurlijk óók voor de film. Over dit wintersportavontuurtje hoeft ze thuis dus niets uit te leggen.
Arme SYLVIE MEIS, klap op klap moet ze verdragen van die vermaledijde SABIA ENGIZEK. Nu krijgt die troela ook al háár droomvilla! In betere tijden met RAFAEL kocht Sylvie een kavel in een poepchique laan in Bergen. Na de breuk werd er een te-koop bordje geplant, maar dat is nu weg. Een loslippige bron 'uit het makelaarscircuit' weet het zeker: Raf gaat hier een liefdesnestje voor Saab bouwen. Die dame heeft het maar goed voor elkaar, in Weekend zien we dat Raf tijdens een oergezellige gezinsmiddag op de kermis niet alleen oog had voor zijn eigen DAMIAN, maar zich even liefdevol over haar twee koters ontfermde.
Goed, MARTIJN en AMANDA KRABBÉ gaan dus wéér uit elkaar. Nee heus, dit keer echt. Story zwelgt in de voorpret: Oorlog! Een vechtscheiding! Want: Amanda heeft een 'amoureuze zijweg' bewandeld met een zakenman uit Waalre. Geen woord over een scheve schaats in Party. De diepongelukkige Amanda heeft gevochten voor haar huwelijk, vijftien kilo lichter en getekend door verdriet die vrouw. In Privé spréékt ze zelf. 'Je moet me geloven als ik zeg dat er niets schokkends is gebeurd.' Heus echt, ze hebben er allebei vrede mee, sterker nog: 'Martijn woont gewoon nog bij mij.' Jaja, Party weet wel beter. Deze scheiding wordt een miljoenendans. De inzet: twee kapitale panden en zijn riante salaris. Amanda weet natuurlijk donders goed wat haar man waard is. 'Het zou Martijn nog weleens gloeiend onder de voeten kunnen worden.'
Nu we het toch over knipperlichtrelaties hebben: bij BADR en ESTELLE staat het licht nu weer op rood. Hij zit in Marokko, zij in Amsterdam, met een ietwat uitgedunde vriendenkring, zegt Privé er nog even vals bij. Want niet al Estelles vrienden waren gecharmeerd van haar bad boy.
'Ranzige seksverhalen' in Privé, met niemand minder dan GEERT WILDERS in de hoofdrol. Volgens het blad ziet deze 'vrouwenmagneet' zijn medewerksters het liefst in bikini en maakt hij ze helemaal gek met zijn dubbelzinnige opmerkingen. Zo ontketende blonde Geert, die 'als een keizer door de gangen schrijdt' al een 'nietsontziende bitchfight' tussen fractieleden FLEUR AGEMA en LILIAN HELDER.

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.