Liefde met zweetplekken

Wel, niet, wel, niet. Niet dus. Tetterde TATJANA eerst nog rond dat ze heel snel MEVROUW VAN HESSEN zou gaan worden, nu stelt ze in Story opeens dat een huwelijk met worstenkeizer LEX VAN HESSEN er 'de eerste paar jaar' nog niet in zit. Of de echte mevrouw van Hessen – de steenrijke Lex is nog getrouwd, dwars ligt, is niet duidelijk. Maar zo'n quasi-luchtige opmerking: 'Het is goed zoals het nu is, waarom zouden we trouwen?', terwijl er een miljonair aan je haakje spartelt, daar trappen we niet in, Tat!
Aan het voetbalvrouwenfront is het altijd wat. Deze week wordt SABIA ENGIZEK door de mangel gehaald. Dit nadat ex-hartsvriendin SYLVIE MEIS eerder klaagde dat het valse kreng haar zoon's mooie lange haar stiekem super-ordi had laten opscheren, steeds in háár restaurant gaat lunchen en háár oprit zo nodig moet gebruiken voor tongzoen-demonstraties met RAFAEL. Privé knipte Saab terwijl ze een vuistdik pak honderdjes in haar peperdure Chanel-tasje frommelt, terwijl mevrouw Bijna van der Vaart sinds 2008 weigert alimentatie te dokken voor haar oudste dochter KATHARINA. Omdat ze geen geld heeft. Jaja.
Vijf keer is scheepsrecht wat de zeventigjarige PETER FABER betreft. De bejaarde acteur stapte onlangs hoopvol met echtgenote nummer 5, de - uiteraard - veel jongere ROSANNA in het huwelijksbootje. Met garantie tot aan de buitendeur, want: 'De grootste relatie heb ik met mijzelf', zo meldt hij maar vast in Story.
BRIGITTE KAANDORP wilde met haar Jan destijds een beetje ongedwongen trouwen, gezellig op de fiets naar het gemeentehuis, weet Privé. ,,Ik dacht dat het drie kilometer was, het bleken er 25 te zijn. De zweetplekken stonden in mijn trouwjurk.''
Toegegeven: ze hebben keihard geknokt, maar de handdoek ligt in de ring. Story vergelijkt het na twintig jaar 'definitief' op de klippen gelopen huwelijk tussen AMANDA en MARTIJN KRABBE met een bokswedstrijd. Het was aan, uit, aan uit, aan uit. Maar een 'zeer goed geïnformeerde insider' weet het zeker: dit is een absolute knock-out.
WAYLON krijgt 'zero points' van zijn ANNEMIJN VAN MEEUWEN. Onze hoop voor het Songfestival heeft zijn Mijntje namelijk ijskoud gedumpt voor voetbaldochter JOELLE WITSCHGE. De zanger en de piepjonge oogappel van oud-international RICHARD WITSCHGE wilden hun ontluikende romance nog stil houden, maar zijn gloednieuwe schoonvader schreeuwde het hete nieuws al van de daken, gniffelt Privé.
Ze mag dan niet het helderste lichtje in de kerstboom zijn, BARBIE heeft wel degelijk het licht gezien. Na de showbizz en de horeca lonkt nu de wereld tussen hemel en aarde. De blondine gaat readings geven, tot ontsteltenis van 'echte' mediums. 'Ik viel haast van mijn stoel van verbazing. Barbie is een belediging voor de paranormale wereld, moppert Barbie's vakgenoot in Party.
Je moet toch wát om publiek te krijgen, dacht HENNY HUISMAN. De ex-presentator stond daarom onlangs op zondag op de kerkkansel te preken. 'Alles is relatief', was kort gezegd de insteek van zijn spirituele verhandeling, meldt Weekend. Zo blikte hij terug op zijn ontmoeting met de Russische staatsman GORBATSJOV. 'Toen ik daar helemaal vol van thuiskwam was een van mijn honden gewond aan zijn poot. Toen was Gorbatsjov ineens niet meer belangrijk, alleen nog het welzijn van mijn hond.'
Vecht de ene BN'er wanhopig tegen welig tierende kilo's, ESTELLE CRUIJFF heeft een omgekeerd probleem, zij wordt almaar dunner en is inmiddels bijna doorschijnend. Haar botten zijn zelfs zichtbaar, signaleert Weekend ongerust. Het blad becijferde dat ze vlak na haar scheiding van RUUD GULLIT, toen vriendje BADR HARI achter de tralies vertoefde, slechts ruim dertig kilo (?) woog. In Privé sust ze de boel: 'Ik ben inderdaad wat dunner dan anders, maar daar hoeft niemand zich zorgen om te maken. Dat komt allemaal goed.'

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.