Lieke en Bas doen de piste smelten

SYLVIE MEIS brengt haar huisblad Privé maar weer eens in stelling voor het zoveelste hoofdstuk van haar catfight met SABIA. Eerst bemoeide ze zich met de lokken van háár zoontje DAMIAN. Daarna likte ze Raf tot driemaal toe volledig af op háár oprit. En nu heeft ze ook al háár favoriete restaurant gekaapt. Waar moet Sylvie nou drie keer per week lunchen? Heus, Sylvie gunt haar ex alle geluk van de wereld met die copy-cat, maar dit kinderachtige gedrag met stoppen. In je hok Sabia!
Vrolijker nieuws over LIEKE VAN LEXMOND. Zij was met haar 'steenrijke vastgoedmagnaat' BAS VAN VEGGEL op liefdesvakantie naar Lech en hun liefdesvuur deed daar de piste smelten. Eindelijk, eindelijk, heeft ze de ware gevonden zwijmelt Story. Weekend gaat nog een stapje verder: 'Stiekem verloofd in Lech?' De twee gluurden volgens ooggetuigen wel héél verlekkerd naar de etalage van de plaatselijke juwelier.
K3-zangeres JOSJE HUISMAN, ook zo'n beruchte mannenverslindster, maakt er nog steeds een potje van. Vijf relaties in vijf jaar turfde Story. Officieel doet ze het nu nog met de Belgische acteur KEVIN JANSSENS, maar als we de tamtam mogen geloven, staat ook dit project op omvallen. De reden: Kevin lijdt aan 'beroepsjaloezie'. Hij kan er niet tegen dat alle ogen zijn gericht op zijn mooie vriendin, waardoor zijn ster minder fel straalt.
Story bestaat veertig jaar en sleurt om dat te vieren oude koeien uit de sloot. Deze week is PATRICIA PAAY aan de beurt. Wat riep de toen vers van haar eerste man gescheiden diva 38 jaar gelden? Dat ze nooit meer een open relatie wilde. En wat doet ze nu met haar toyboy NICKY? Ze slapen wel samen maar mogen ook met anderen afspreken. Patricia omschrijft dit concept als 'misschien wat ingewikkeld', maar volgens Story is het simpel: dit heet een open relatie.
De specialist op dat vlak is natuurlijk HELEEN VAN ROYEN, al is ze nu al een jaar exclusief met haar 22 jaar jongere vriend BART MEELDIJK. Hun geheime recept: vooral NIET gaan samenwonen. Bart grijpt in Party de kans om zijn grieven te uiten. Hij is het zat om als toyboy te worden weggezet. 'Ik ben geen opblaaspop!' En hoe wordt hij aangekondigd op de cover van het blad? Jawel: 'de toyboy van Heleen van Royen'. Auw.
Nu we toch bezig zijn met imago's, TATJANA SIMIC heeft ook iets recht te zetten: ze is tegenwoordig geen seksbom maar een Lex-bom, lezen we in Weekend. Dat houdt kort gezegd in dat Tat zich volledig richt op haar steenrijke 'worstenkoning' LEX VAN HESSEN. Toch blijft ook de status van dit setje vaag. Ze willen heus met elkaar verder maar 'de precieze vorm' is nog niet duidelijk.
BONNIE ST. CLAIRE en haar man ANNE-JAN zijn er wel uit. Zij gaan samen verder. Haar innige relatie met de drankfles, een echtelijke ruzie waarbij hij van het balkon tuimelde, het is allemaal vergeven en vergeten. Ze hebben een berg zand over het verleden gekieperd en de scheidingspapieren verscheurd. Voor zolang het duurt...
De hartaanval van REINOUT OERLEMANS wordt alom geduid. De 'golden boy van de Nederlandse televisie' betaalt een hoge prijs voor zijn succes, snikt Privé. Ook Weekend zit op die lijn. Een succesvol bedrijf runnen, regisseren, presenteren en dan op zondag ook nog eens een potje hockeyen, dat moest een keer fout gaan. Hoe moet het nu met de verhuisplannen, is de grote vraag: 'Is de Amerikaanse droom voorbij?' Privé blijft optimistisch. Stoppen met roken, nordic walken, minder stress en bloedverdunners. Met deze revalidatiecocktail zal 'Arnie' de wereld nog wat gaan laten zien.

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.