Huisbaas aast op Sabia's inloopkast

Hoe lang houdt ESTELLE dit nog vol, huilt Weekend. Met de veroordeling van BADR HARI en een hoger beroep, komt er voorlopig geen huwelijk, en al helemaal geen kindje. Oftewel: parkeer de romantiek maar in de koelkast. Story voert het dramagehalte nog verder op: 'Estelle raakt alles kwijt!' Het blad doelt daarmee vooral op immateriële zaken. Haar vriendenkring dunt uit, omdat veel mensen in haar inner circle niet begrijpen dat ze haar bad boy de hand boven het hoofd blijft houden. Zelfs de relatie met haar moeder/hartsvriendin staat onder druk. Maar er is hoop. Er wordt gefluisterd dat ze Badr aan de kant zet, nee nu echt! Want, wat riep ze tegen haar vriendinnen? 'Ik heb geen man nodig om gelukkig te zijn.'
YOLANTHE SNEIJDER CABAU denkt daar duidelijk anders over. Zij geeft een glanzende Hollywood-carrière op voor manlief WES. Heus, de rollen lagen voor het oprapen, maar een half jaar in Amerika gaan zitten, dat kán gewoon niet. Haar 'superlieve man' is haar meer waard dan honderd series of films. Boze tongen fluisteren dat Yo misschien helemaal geen mooie aanbiedingen kreeg. Een andere mogelijkheid is dat ze haar echtgenoot liever niet te lang uit het oog wil verliezen, voor je het weet ligt er een andere vrouw in je bed. Twee dingen heeft het Hollywood-avontuur haar in ieder geval wel opgeleverd, weet Weekend: een nieuwe neus én een nieuw gebit.
Voetbalvrouw nummer drie SABIA ENGIZEK heeft ondertussen dikke mot. Het penthouse dat ze achterliet om met RAFAEL VAN DER VAART te gaan hokken, was compleet uitgewoond. 'Het leek wel of er beesten hadden gewoond', briest de eigenaar in Privé over die 'in en in slechte vrouw'. Keer op keer beloofde ze liefjes dat ze de achterstallige huur en renovatiekosten á 35.000 euro zou betalen. Maar over de brug komen, ho maar. Nu wil hij haar raken waar het pijn doet: de inloopkast! Tassen, bontjassen, sieraden, schoenen, álles laat hij uit haar huis slepen om op een veiling te verpatsen.
En ja hoor, daar is voetbalvrouw nummer vier. De oerversie TRUUS VAN HANEGEM nog wel. Privé pakt trots uit met haar eerste interview sinds de veelbesproken vechtscheiding dertig jaar geleden. Helaas spreekt Truus wel, maar heeft ze weinig te melden. Althans, niets sappigs. Ze woont anoniem in Vianen onder haar meisjesnaam De Nijs en de mensen in haar gezellige straatje hebben geen benul van haar ware identiteit. Truus heeft geen behoefte om oude koeien uit de sloot te halen. 'Ik heb een mooi nieuw leven en WILLEM ook.' Privé port en prikt, je zou denken dat ze via de (klein)kinderen nog contact met haar ex zou hebben? Maar nee hoor, zegt Truus stellig: 'Na de scheiding heb ik nooit meer iets van hem gehoord.'
Party heeft gelukkig nog nieuws uit een andere hoek. ALBERT VERLINDE verscheen op een première met een lange, knappe man die níet luistert naar de naam ONNO. Het blad probeerde tevergeefs de identiteit van deze 'date' te achterhalen maar ving bot. De conclusie is snel getrokken: Albert wil na het slippertje van zijn man gewoon laten zien dat hij zelf ook goed in de markt ligt bij jong grut.
PATRICIA PAAY emmert twee pagina's in Party vol over haar penibele financiële situatie. De rekeningen vliegen haar om de oren, een dikke hypotheek, een dure dochter. Heus, het valt allemaal niet mee. Natuurlijk heeft ze dit aan zichzelf te danken, zucht de diva, had ze na ADAM CURRY maar met een rijke man moeten trouwen, het regende aanzoeken hoor! Nu heeft ze alle hoop gevestigd op haar ex, als hij nou even zijn bedrijf verkoopt en – zoals afgesproken- de helft aan haar geeft, is haar oude dag gered.

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.