Geer wil alleen 'all the way'

REINOUT OERLEMANS heeft bonje met de buren. Nou ja buren, zijn Larense megavilla wordt omringd door een privébos van formaat, maar toch wil de tv-bobo door die bomen liever geen luxueus appartementencomplex voor ouderen zien schemeren. Weekend dook zijn boze protestbrieven op en denkt op basis daarvan een aardig profiel te kunnen schetsen van Reinout's explosieve karakter. Opgeteld bij 'de verhalen in de tv-wereld' over zijn korte lontje, vraagt het blad zich af hoe DANIËLLE het met hem uithoudt. De oplossing is simpel: haar drukbezette man is nooit thuis: het ultieme recept voor een lang en gelukkig huwelijk.
MONIQUE SMIT laat haar nieuwe vriend MARTIJN juist geen seconde los. Na twee maanden hand in hand door Volendam flaneren, mag hij al in haar auto rijden. Voor Weekend is dat een veeg teken, want: na de sleutel van de auto komt de sleutel van het huis. Dat weet toch iedereen? Volgens broer JAN moeten we nog even geduld hebben. In huize Smit gelden namelijk andere regels. Zijn eerste indruk was ok, maar... 'Als hij met kerst bij mijn ouders aan tafel zit, dan zit het goed!'
Op NICOLETTE VAN DAM is geen peil te trekken, twee jaar geleden met een bolle buik ten huwelijk gevraagd door vriend BAS en nu zwanger van haar tweede. Maar trouwen? Ho maar. Waarom toch? Het antwoord is even simpel als levensgenieterig: Nicolette wil niet met een dikke buik en een appelsapje haar jawoord geven. Proost!
GERARD JOLING kreeg een zeer lucratief aanbod van maar liefst vier uitgeverijen die zich allemaal op zijn levensverhaal willen storten. Klein probleem: Geer wil wel – zijn zakenbloed kookt als nooit tevoren - maar alleen all the way. Dan smijt hij ook echt alle geheimen op tafel. Niet alleen die van hem, maar van alle BN'ers die hem hun diepste geheimen toevertrouwden, denkt – of hoopt - Story. 'Er zal een siddering door de vaderlandse showbizz gaan'.
Toen PATRICIA PAAY haar 'onthullende levensverhaal' aankondigde, was dat ook al zo. In Privé schept ze op over de royalty's die in april – de maand dat ze stilletjes 65 wordt - op haar rekening worden bijgeschreven. Ze rekent in ieder geval op 'een hoop centjes'. Nog niet genoeg blijkbaar, want als Privé eens informeert naar de mogelijkheden van een mooie fotoreportage van haar nieuwe interieur, wil La Paay keiharde pegels zien. Het blad bedankt vriendelijk met het advies dat er andere mogelijkheden zijn om haar AOW'tje aan te vullen: schrijf nog een boek, maar stop er dan wél de gemene mails van je ex ADAM CURRY in.
Breaking news: CHANTAL JANZEN heeft een vetbultje laten verwijderen! Party is dolenthousiast: 'haar gelaat ziet er net zo glad uit als een gladgestreken overhemd'. Meteen maar een 'expert op het gebied van injectibles' geraadpleegd. Want dit onschuldige gesleutel verraadt wellicht ook een hechte relatie met de botoxspuit. De conclusie: haar gladde voorhoofd heeft ze ook niet van moeder natuur.
Alle showbizzdeuren zijn dankzij bad boy BADR HARI op brute wijze dichtgeslagen voor ESTELLE CRUIJFF. Waar het vroeger uitnodigingen regende, blijft haar deurmat nu angstig leeg. Dat moet pijn doen, huilt Party. Hoewel... Het blad kiekte het 'dolverliefde stel' op een terrasje en concludeert dat Badr haar nog harder doet stralen dan een mooie jurk en een rode loper. 'En de vergrijpen waarvoor hij terecht moet staan, bedekt ze, zoals een hevig verliefde vrouw wel vaker doet, met de mantel der liefde...'
Nu we toch lekker aan het generaliseren zijn in de afdeling romantiek: Bij ROB GEUS gaat liefde niet door de maag maar via het keukendoekje. In Party legt hij uit waarom hij 'helemaal heppiedepeppie' is met zijn vriendin. 'Ik vind dat wij heel erg op een lijn liggen qua hygiëne.' Dat is pas tragisch.

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.