Bonnie kan niet zonder maar heeft géén probleem

Privé belooft ons 'De waarheid over MABEL en RUTTE'. De prinses en de premier zouden al naar een huis in Wassenaar hebben gekeken, bloeit er werkelijk iets? Ondanks de stellige belofte van duidelijkheid, houdt Privé alle opties open: bronnen in de omgeving van het vermeende stel doen het gerucht af als 'lachwekkende onzin' maar aan de Haagse dorpspomp blijft het zoemen. Daar worden we dus niet veel wijzer van.
Ook over prinses BEATRIX wordt hevig gefluisterd. Met een 'uitgelezen gezelschap' toog zij onlangs naar Duitsland voor wat aangename dagen met een glas wijn bij de haard. Tussen de gasten bevond zich ook een mysterieuze 'rijzige heer' met wie ze de laatste tijd wel vaker wordt gespot. Is Bea in love?
Bij BONNIE ST. CLAIRE is de romantiek ver te zoeken sinds haar echtgenoot ANNE-JAN van het balkon stuiterde en zijn been brak. Privé trof een 'geschokte', 'boze' en 'radeloze' man in het ziekenhuisbed. Met overslaande stem wijst hij naar de stalen pinnen in zijn scheenbeen: 'Dit is Bonnies schuld'. Nou ja, eigenlijk is het de schuld van die vreselijke alcohol, jammert hij, om met een brok in zijn keel te vertellen hoe hij bij het stofzuigen telkens weer op verstopte glazen en halve flessen rosé stuitte. Maar heus echt, hij houdt nog steeds zielsveel van haar.
Wat Bonnie betreft hobbelt haar echtgenoot straks met zijn krukken rechtstreeks naar een vrijgezellenflatje. Ze is de ruzies en zijn gezeur helemaal zat. In Party – 'Sterft Bonnie door scheiding?' - bijt ze, nippend aan een glaasje rosé , van zich af: 'ANNE JAN is een puur gewelddadige man!' In Story maakt ze korte metten met dat gezeur over haar warme band met koning alcohol: ze kan niet zonder, maar ze heeft géén probleem. Ze drinkt gewoon lekker tot ze er dood bij neervalt. En: 'Niemand hoeft medelijden met mij te hebben.'
Poeh, vrolijker nieuws dan maar: GORDON zit voor de verandering weer eens op een roze wolk. Hij is al een tijdje stapelverliefd op zijn 29-jarige vlam CHIEL. Deze apotheker/yogaleraar heeft volgens Weekend een fantastische invloed op de volkszanger: de kilo's vliegen eraf. Dat erotische naaktfoto's van zijn liefje over het internet zwerven, zoals Weekend hijgerig meldt, mag de pret niet drukken. Gordon werd hartje Amsterdam gespot met Chiel, op loopafstand van de bars waar hij vroeger tot diep in de nacht was te vinden. Het stel pakte een bioscoopje en ging daarna lekker vroeg naar huis. Als dat geen ware liefde is...
In de categorie weetjes die je eigenlijk niet wilt weten: het zaad van cabaretier JAN JAAP VAN DER WAL is nagenoeg dood. Dat is de reden dat het maar niet lukt om een baby te maken met actrice EVA DUIJVESTEIN. Hoe Party aan deze delicate medische informatie komt? Simpel, middels een bezoekje aan comedy café Toomler, waar Jan Jaap op het podium uitgebreid over zijn lichamelijke gesteldheid vertelde. Tja, dat is ook een manier om de kolommen te vullen.
BRIDGET MAASLAND is zo dom geweest om in een ochtendblad te roepen dat ze 'hem' maar niet tegenkomt. Sindsdien heeft ze haar handen vol aan de nazorg, de willige heren melden zich massaal via sociale media. In Weekend tempert ze de verwachtingen: Ze is heus en echt niet wanhopig op zoek. In Privé probeert ze het aanbod in goede banen te leiden: mannen met een relatie zoeken maar een deurtje verderop, van dat soort types walgt ze. In Story legt ze nog maar even uit wat ze dan wel blieft: een man die weet wat hij wil en recht op zijn doel afgaat. En oh ja, voor de allerlaatste keer: ze is geen koele bitch maar juist héél lief.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.