Er bloeit ‘iets’ tussen Mabel en Mark

Een steenrijke Hamburgse industrieel én een Nederlandse mysterieman vechten om de hand van SYLVIE MEIS. Man 1 – die volgens Privé zes huizen over de hele wereld bezit – ontmoette ze in een restaurant en Sylvie voelde meteen 'een soort klik'. Blijkbaar is dat genoeg, want sindsdien laat hij haar regelmatig invliegen. Met zijn privéjet uiteraard. Waarom Man 2 - een onbekende Nederlander - überhaupt als concurrent wordt gezien is een raadsel. Dit heerschap 'gruwt' volgens Privé namelijk van de media-aandacht die Sylvie genereert. Tja, if you can't stand the heat, stay out of the kitchen.
CARICE VAN HOUTEN smacht naar een verlovingsring van haar vriendje KEES VAN NIEUWKERK. Dit voorjaar gaat hij op de knieën, voorspelt Privé. Hoezo? Nou, ze hebben de eerste feestdagen met de schoonouders glansrijk doorstaan: een ultieme liefdestest die slechts op een manier kan worden bekroond. Met een huwelijk natuurlijk.
CAROLINE TENSEN heeft haar verlovingsring al lang en breed binnen, maar trouwen met vriend ERNST JAN SMIDS? Ho maar. Volgens Weekend gaat het nu dan toch echt gebeuren, dit voorjaar op Vlieland. Het hotel is geboekt, de uitnodigingen liggen klaar en de begroting is rond: een bescheiden 15 mille mag het feestje kosten.
CONNIE BREUKHOVEN speelt geen verstoppertje meer. Ze is dolverliefd op haar 18 jaar jongere vriend EUGÈNE VAN DUN, en iedereen mag het weten. Weekend bespeurt zelfs al een vorm van sleur. Als ze uit wandelen gaan nemen ze steevast dezelfde houding aan: zijn grote arm om haar rug, haar hand diep in zijn kontzak. Tja, de bijbehorende woordgrap is dan natuurlijk een inkoppertje: 'Connie vult Eugènes zakken.'
De fetisj van Oranje-international ADAM MAHER ligt dankzij Weekend ook op straat. De jonge speler heeft ondanks alle liefdeskreten op Facebook, niet genoeg aan zijn vaste vriendin. Hij 'klust' daarom regelmatig bij met vreemde vrouwen op parkeerplaatsen. Het bewijsmateriaal: een foto waarop hij op zijn bijrijdersstoel wordt bestegen door een vrijwel naakte 'oudere dame'. De parkeerplaats van het station in Heerhugowaard is een van zijn hotspots, weet het blad te melden. Tja, al die luxe gaat natuurlijk ook een keer vervelen.
Story pakt uit met de 'geheime vriendschap' van prinses MABEL en premier MARK RUTTE. Het blad werd door goed ingevoerde bronnen uit de politiek én door Rutte's beste makker JORT KELDER geïnformeerd over de 'warme en intensieve band' die de twee onderhouden. Helaas, helaas, valt de band tussen de twee volgens de bronnen in de categorie 'steun en toeverlaat' en dus niet in het vakje 'relatie'. Maar Story houdt hoop. De Oranje-weduwe past tenslotte perfect in het plaatje van de ideale vrouw van de premier: sterk én mooi.
De Nederlandse danser TIMOR STEFFENS huldigt het credo op een oude fiets moet je het leren. De 26-jarige is de nieuwe vlam van MADONNA, zo wordt aan alle kanten gefluisterd. Madonna is zelfs zo verkikkerd op haar nieuwste toyboy – die volgens Weekend als twee druppels water op het vorige exemplaar lijkt - dat ze per privéjet naar Rotterdam vloog om sushi met hem te eten, afgetopt met een hete nacht in een hotelbed.
Op het podium een vrolijk duo, maar achter de schermen vochten ze elkaar de circustent uit. Privé doet een boekje open over BASSIE en ADRIAAN. Vijftig jaar maakten de clown en de acrobaat elkaar het leven zuur. Het was zelfs zo erg dat ze na een optreden ieder naar hun eigen stamcafé vertrokken om stoom af te blazen. Het is dat ze via hun - strikt gescheiden - BV's miljoenen binnensleepten, anders hadden ze het nooit zo lang met elkaar uitgehouden. Allemachies, zucht Privé: het enige dat ze bond is geld.

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.