Tongzoenen met een jonge bon vivant

Party slaat het ideale schoondochter-imago van CHANTAL JANZEN met een ferme tik aan diggelen. Waarom is ze, ondanks vele toezeggingen, nog steeds niet getrouwd met haar 'grote liefde' MARCO?

Omdat ze een 'bijzondere band' heeft ontwikkeld met MARTIJN FISCHER, haar tegenspeler in de musical Hij Gelooft In Mij. Tijdens de dankwoorden van de Musical Awards vlogen de complimenten over en weer. Nou ja complimenten, zeg maar gerust openbare liefdesverklaringen. Waar rook is, is liefdesvuur.
Wat na een jaar van schandalen, intriges, overspel en echtscheidingen eindelijk het nieuwe begin had moeten betekenen, is geëindigd in een 'groot en intens verdriet'. Privé huilt op volle sterkte mee met het 'babydrama' van SABIA en RAFAEL, die hun ongeboren dochtertje na een zwangerschap van 19 weken verloren. Om het allemaal nog dramatischer te maken wilde Rafael haar op de Sinterklaasdag dat het mis ging, een ring om haar vinger schuiven. Een piepklein lichtpuntje in deze misère: SYLVIE vindt het ook ontzettend zielig voor Saab, waardoor een verzoening tussen de twee voormalige hartsvriendinnen opeens tot de mogelijkheden behoort.
Privé smult van het gekrakeel over de openbare tongzoenscène van ONNO HOES met een 24-jarige man. Bedrogen echtgenoot ALBERT VERLINDE had in zijn eigen roddelshow RTL Boulevard nog zo geroepen dat er thuis 'gepraat' zou worden over de kwestie, maar als de twee in de straten van Maastricht worden betrapt, is daar niets van te merken. Met gezichten als oorwurmen en een meter tussenruimte beweegt het stel zich voort. Weekend ziet het allemaal wat zonniger in. Volgens 'een vriend' heeft de hele toestand juist een enorme vechtlust opgewekt. Privé deed, zoals het een roddelblad betaamt, nog wat research naar de toyboy van Onno. Deze RUUD SCHEPERS is een bon vivant met een voorkeur voor peperdure merkkleding en snelle auto's. Die levensstijl wordt bekostigd door zijn moeder VIVIANNE SNIPPE, beter bekend als de 'Limburgse SILVIA TOTH'. Sappig hoor.
PETER R. DE VRIES werd zoenend gekiekt met LEONIE KRAGT, maar hij heeft een open huwelijk dus hij mag gewoon showen met zijn 'bijvrouw', stelt Privé met lichte spijt vast. Overigens heeft Leonie een kindje van een jaar, dat niet de genen heeft van haar lover maar die van een homovriend die haar kinderwens in vervulling deed gaan. Daar trok de officiële mevrouw De Vries blijkbaar toch de grens.
HUUB STAPEL had zijn nieuwe huis nog niet eens op orde en wilde graag nog even wennen aan zijn nieuwe status van single, maar het werd hem niet gegund, moppert hij in Story. Nadat keihard ontkennen niet succesvol bleek, steekt hij nu het verplichte riedeltje over zijn scheiding af: het wordt zo goed mogelijk afgehandeld en ze hopen de rest van hun leven vriendjes te blijven. Jaja.
CATHERINE KEYL (67) kiest voor de strategie van het indekken. Het klikt nog steeds fantástisch met haar Zuid-Afrikaanse vriend PETER (bijna 80): de ene romantische cruise is nog maar net achter de rug of de volgende is alweer geboekt. Maar... ze doet geen toezeggingen voor de lange termijn. Nee zeg: 'Ik ben zijn vriendin, niet zijn verpleegster.'
Weekend pakt uit met het 'fotobewijs' van de mislukte facelift van GERARD JOLING. Die komt de laatste tijd alleen nog maar buiten met een grote muts op. Een litteken op de kin van de zanger – het enige stukje zichtbare vlees onder die muts - bewijst volgens het blad dat hij wel iets meer heeft laten doen dan een 'kleine ingreep' aan zijn ogen. 'Littekens verminken zijn gezicht', ronkt het blad. En nu de inspectiecommissie de loep er toch bij heeft gepakt: zijn blauwe kijkers staan ook aanmerkelijk anders dan voorheen.

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.