Verhitte verlenging in BN'erland

Het gerucht over het stiekeme liefdessetje RAFAEL VAN DER VAART en NIKKIE PLESSEN bleef rondzoemen als een lastige bromvlieg. Volgens Privé scoorde de presentatrice de voetballer in 2011 tijdens de bruiloft van styliste DANIE BLES op Capri. Niet alleen onder de ogen van half bekend Nederland, maar ook onder gretig draaiende beveiligingscamera's. 'Het was werkelijk gênant hoe die Nikkie zich die avond gedroeg', bekent 'een bekende Nederlandse televisiester', die dik twee jaar na dato opeens de sterke behoefte voelde het bezwaarde hart te luchten. Het zit namelijk zo: terwijl RAF's toenmalige echtgenote SYLVIE en Nikkie's geliefde RUBEN doodsaai elk in hun eigen kamer lagen te slapen, zag de presentatrice tijdens de afterparty een kans op een succesvolle voorzet. Midden op het terras vol doorzakkende bruiloftsgasten nog wel: 'Na een half uur zat Nikkie al bij Rafael op schoot'. Niet veel later betrapte een loslippige ober het half ontklede stel tijdens een zeer intensief trainingspotje. Helaas zijn er (nog) geen bewijsfoto's van die verhitte verlenging voorhanden.
Wel voorradig zijn de plaatjes van de lovers van Sylvie. Story stelde een heus album samen met kiekjes van haar mooie buitenechtelijke vriendjes. Topper is een sappig plaatje van het gespierde Amerikaanse naaktmodel JARED met niets meer dan een strategisch gedrapeerd, piepklein lakentje. Het album is overigens nog lang niet compleet: SEBASTIEN JONDEAU, de bodyguard van modekeizer KARL LAGERFELD, zou nog ontbreken. Ook een dj en een vriend van ex GUILLAUME ZARKA verdienen volgens Story een mooi plekje in het liefdesalbum.
Niemand wispelturiger dan TATJANA. Bracht de rondborstige diva recentelijk zelf het nieuws van haar aanstaand huwelijk naar buiten, nu zegt ze weer dat haar droomprins, de van het geld bulkende worstkoning LEX VAN HESSEN, haar NIET ten huwelijk heeft gevraagd. Nee, hoor, ze kreeg gewoon een verlovingsring, met de intentie om straks als getrouwd stel door het leven te gaan. Gelukkig is Lex nu wel officieel gescheiden, al beweert ex HANNIE van niet. Trouwens, hij was al een jaar weg bij Hannie, orakelt Tat in Weekend: 'Als je ziet dat Rafael van der Vaart al een vrouw zwanger heeft gemaakt
terwijl hij nog moest scheiden, zegt dat alles. Scheiden is na een breuk vaak alleen nog een formaliteit.''
Die wijsheid kan HUUB STAPEL in zijn zak steken. De acteur is na een relatie van bijna veertig jaar weg bij echtgenote RESIE. In Story ontkent hij overigens nog glashard, compleet verbijsterd over zulke leugens: 'Ik heb géén idee waar de verhalen vandaan komen. Het is ook niet zo dat ik ruzie met mijn vrouw heb gehad of dat ik korte tijd niet meer thuis ben geweest. Mijn vrouw en ik weten dat het allemaal onzin is.'
Ook nonsens zijn de vuige roddels over de huwelijkscrisis van KATJA SCHUURMAN en haar THIJS. Een meer dan vriendschappelijke band tussen Katja en acteur ROBERT DE HOOG? Dat is al helemaal onzin, aldus het tweetal in Privé. Kat zou de dertien jaar jongere acteur hebben leren kennen op de 'wilde, beruchte privéfeestjes' van CARICE VAN HOUTEN, maar waar die verhalen vandaan komen, het paar heeft géén idee. 'Allemaal onzin'.
Donkere wolken hebben zich ook samengepakt boven vissersdorp Volendam. Komen de inwoners langzaam bij van de bewogen aftocht van JEFFREY BOK, inmiddels de ex van MONIQUE SMIT, zit de volgende breuk er alweer aan te komen. Party trof wat loslippige Volendammers, die fluisterden dat JAN DULLES, frontman van de 3Js, weer vrijgezel is. Zijn vriendin DENISE trok het niet meer dat Jan meer aandacht heeft voor bandleden JAAP en JAN, dan voor haar. In ieder geval heeft het dorp weer iets om 'iedere minuut van de dag' over te praten.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.