Sylvie noemt het vriendschap

SYLVIE MEIS en de mannen, het houdt maar niet op. Nu dreigt KLM-piloot BALASZ VAJTA een boekje open te doen over hun geheime relatie. Gelukkig is slimme Sylvie hem in Privé net een stap voor. Veel meer dan wat troostrijke kopjes koffie en een paar goede gesprekken heeft ze niet met deze 'enge stalker' gedeeld toen ze zo ontzettend ongelukkig was met RAFAEL. Nou vooruit, ze hebben ook urenlang door Londen geslenterd. En ok, ok, op een zwak moment liet ze zich meeslepen. 'Voor ik het goed en wel besefte, waren we in een hotel beland en was het gebeurd'. Eerlijk is eerlijk, ook dáár bleef het niet bij. Maar... de keren dat ze het deden zijn op een hand te tellen hoor, heus. Van een affaire kun je volgens Sylvie dus niet spreken. 'Ik noem het vriendschap.' Zo, meneer piloot weet ook weer waar hij staat. Vlieg op!
YOLANTHE en WESLEY zijn een beetje uit beeld sinds ze naar Istanbul zijn verkast. En wat is het ultieme recept tegen vergetelheid? Een real life soap natuurlijk! Bij SBS 6 kunnen we straks volop genieten van hun huis, tuin- en keukenperikelen. Party verheugt zich er wild op dat Yo straks met een positieve zwangerschapstest loopt te zwaaien in beeld, maar maakt zich ook ernstig zorgen. Voor je het weet ligt al je relatieshit op straat: 'Sloopt soap Yo's relatie?'
In het huwelijk van THIJS RÖMER en KATJA SCHUURMAN rommelt het al zonder cameraploeg over de vloer. Bewijsstuk één: Katja ging zonder haar echtgenoot op vakantie. Bewijsstuk twee: Thijs ging zonder zijn vrouw naar de Parade in Amsterdam. Tel daarbij op dat Katja 'een enthousiaste en lichamelijke vrouw' is, die van flirten houdt en je hebt het recept voor een liefdesbreuk. De potten en pannen vliegen volgens Weekend nog niet door het echtelijk huis, maar de passie is ver te zoeken.
En hoe zit het met de passie tussen RAFAEL en SABIA? Hij wilde haar zijn eeuwige trouw beloven vóórdat hun liefdesbaby zich aandient. Waarom weigert zij de trouwring, vraagt Story zich af. Omdat het dikke vette huwelijksleugens zijn, zucht Sabia. Want, heus, ze houdt zielsveel van Raf, maar ze gaat niet met een dikke buik trouwen.
Het wordt wat eentonig: MONIQUE SMIT en haar zangmaatje TIM DOUWSMA zijn weer eens 'stralend van verliefdheid' samen op een feestje gespot. Pikant, vindt Party, want Monique heeft haar voetballer JEFFREY BOK de deur uitgezet, omdat hij het vreemdgaan niet kon laten, maar 'blonde adonis' Tim is nog steeds een bezet man. Monique zelf is het gezeur beu. 'We mogen toch wel samen naar een feestje?!' Misschien heeft Party toch wel een punt, want wie zien we in Weekend? Jeffrey Bok. Hij is roddeldorp Volendam ontvlucht en uitermate stellig: 'Ik ben niet opnieuw vreemdgegaan.' Zou Monique dan toch?..
GORDON kreeg de hele wereld over zich heen toen hij een foute grap maakte tegen een Chinese kandidaat in Holland's Got Talent. Maar volgens Weekend lijdt de grijze krullenbol er niet al te erg onder. Hij vermaakt zich prima op het strand van Tel Aviv met ene Leon. Omdat de romantiek niet bepaald van de bewijsplaatjes afspat, citeert het blad wat hijgerige mede-badgasten: 'Hier was duidelijk meer aan de hand.'
Misschien moeten RIA VALK en haar dochter MONIQUE eens bij Gordon in de leer. Zij verpieteren van eenzaamheid en hebben nu al hun hoop gevestigd op Story. Met hun liefste glimlach poseren ze bij hun gezamenlijke contactadvertentie. Monique wil graag samenwonen met een lieve man van haar eigen leeftijd, Ria droomt van latten met een sportieve toyboy. Wie biedt?

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.