Zoete woordjes en scheidingshoofdpijn

Prinses MABEL schaterlacht ons op twee covers tegemoet. 'Wie laat Mabel weer zo lachen?' vraagt Privé zich af, zonder daarbij een antwoord te verzinnen. 'De rouw is voorbij', concludeert Weekend.

Engel Josje kan liegen als de beste

De doorstart van het huwelijk van BONNIE ST. CLAIRE en haar man ANNE-JAN verloopt niet bepaald soepel. De twee besloten het - nadat hij tijdens een ruzie van het dak tuimelde en zijn been verbrijzelde - toch weer met elkaar te proberen. Scheidingspapieren? De fik erin!

Penopauze en grondoorlogen

Bij Privé hebben ze er nu al slapeloze nachten van. Zijn onze voetbalvrouwen straks tijdens het WK eigenlijk wel veilig in Rio?

Het gevaar van de Máx-factor

MÁXIMA was zwieriger dan ooit, prinses BEATRIX straalde als trotse oma. En last but not least: de prinsesjes waren er tóch bij! Koningsdag was voor de bladen een regelrechte hit.

De pikante droomvrouw van Camiel

Hèhè, we hebben weer een lekkere catfight. Privé pakt uit met 'De leugens van tierende TOURIYA HAOUD'. Nadat ze eerst SYLVIE'S geheimen aan een Duits boulevardblad verkocht, valt ze haar nu lastig met lastig met dreigtweets als 'Don't mess with a Maroccan woman'.

Het gevulde paasmandje van Anouk

Ja hoor, Weekend wordt ook wakker en signaleert een 'nieuwe trend' in Hollywood: scheiden. De aangekondigde echtbreuk van 'onze' TOURIYA HAOUD, negen jaar getrouwd geweest met de Amerikaanse soapacteur GREG VAUGHAN bewijst overigens wél weer dat de zogenaamde sprookjeshuwelijken het allereerst aan de grond lopen.

Wendy overwint haar bruidstrauma

Jawel, WENDY VAN DIJK ' wordt eindelijk de bruid'. ERLAND GALJAARD vroeg haar - hoe romantisch - in Parijs ten huwelijk en ze trouwen - waar anders – op Ibiza.

Offerte aanvragen

Heb je een tekstschrijver nodig? Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.